Velkommen til Bloom verdenen!

Semilac tilbyr et komplett spekter av profesjonelle produkter til negler som brukes av skjønnhetsakademier, skjønnhetssalonger samt enkeltkunder. Vi har alt nødvendig for en perfekt manikyr- og pedikyrbehandling.

Blant våre produkter finner du en innovativ SEMILAC® UV hybrid neglelakk, som kombinerer UV-gel og neglelakkens egenskaper. Den er tilgjengelig i over 200 farger!

Varene våre har høy kvalitet og er profesjonelle produkter med spesielt utvalgte pigmenter som gjør fargen intens opp til 4 uker.

Semilac er kjent i hele Europa og  har vært utprøvd i 32 land. Kvinner fra hele Europa finner Semilac som et trygt og pålitelig produkt. Så mange kan ikke ta feil!

Vi har både private og profesjonelle kunder i land som Frankrike, Spania, Hellas, Tyskland, Polen, Portugal, eller Storbritannia og de ble helt forelsket i produktene våre.

Hva satser vi pa?

Vi satser på høy kvalitet, lojaliteten til våre kunder, og vår stadig utvikling. Vi står for å levere de best mulig produktene. For å gjøre deg og dine negler sunne og vakre.

Best i pigment!

Bli en av ossl! Du fortjener det beste!