Informasjoner om Semilac produkter

Hvor lang holdbarhet har Semilac sin base?

En klassisk base – Semilac vitamin base – gjør at fargen holder seg opp til 21 dager.

Vitaminbasen  er beriket med vitamin E og B5 som dobler holdbarhetet fo din naturlige negloverflate. På grunn av vitaminene kommer den lettere i nær kontakt med neglene, mens den i forhold til vår vanlige, klassiske base samtidig er lettere, noe som gjør at den holder seg på neglene opp til 14 dager.

Basen/Top 2 in 1 til  Semilac Base Top/2 in 1 er n blanding av Semiliac Base og Semilac Top, som gjør det lettere for deg å applikere den. Basen/Top 2 in 1 holder seg på neglene opp til 14 dager.

 Vi anbefaler å velge basen til hybrid neglelakk i forhold til: best holdbarhet anbefaler vi Semilac Base beskyttelse for negloverflate anbefaler vi Semilac Vitamin Base for lettere applikasjon og sparsomhet anbefaler vi Top/2 in 1 Base Top

Produserer alle våre neglelakker klistre lag etter at de stivner?

Alle våre neglelakker, unntatt 031 Black Diamond – produserer klistrelag (et klebrig lag som gjør det lettere for andre produkter å blande seg med hverandre).

001 Strong White – produserer et minimalt klistrelag.

Er våre produkter testet på dyr?

Våre produkter i henhold til UE 2003/15/WE har ikke vært tester på dyr.

Hva er forskjell mellom Semilac lampene og hvordan skal du velge den riktige lampen for deg?
Tiden lampen bruker er avhengig av styrken i lampen:
Hvordan skal du ta vare på LED lampen?

LED lampene, akkurat som alt annet elektroniske utstyr krever riktig bruk. De viktigste aspektene når det kommer til riktig bruk av alle våre lampen er:

Ved flytting av lampen må den være koblet av. Kabelen til lampen skal ikke være bøyd eller rullet sammen. Uavhengig av temperaturen i lampen (lav temperatur eller høy temperatur) skal lampen ikke slås av før temperaturen synker helt. Lampen skal holdes ren ved bruk av delikate midler. Den skal aldri vaskes med aceton.

Kan våre hybrid Semilac forandre farge?

Våre neglelakker stivner i kontakt med UV lyset. Hvis hybrid manicure blir for eksempel utsatt for for mye UV stråling kan vi merke noen små forskjeller på fargen, men det er en helt naturlig prosess. Hybrid manicure er utsatt for detergenter, forskjellige sminkeprodukter, maling, osv.

Det anbefales å være forsiktig i kontakt med tidligere nevnte produkter, siden kontakt med de kan føre til forandring av fargen på neglene og til lite estetiske flekker.

Kan Semilac produktene blandes med produktene fra en annen merke?

For å nå den perfekte resultat anbefales å ikke blande vår Semilac hybrid neglelakk med andre (ikke våre) produkter siden vi ikke kjenner til innholdet til andres produkter og derfor ikke kan garantere den perfekte resultaten.

Hva kan være grunnen til at neglelakken folder eller faller av?

Det kan være forskjellige grunner til at neglelakk ikke sitter som den skal. Det er derfor viktig å følge instruksjonene. Det er viktig å forberede neglen riktig. Neglen skal være matt og uten fett. Vi anbefaler å legge et tynt lag av hvert av våre produkter, basen, fargen og toppen. Heller to tynne lag enn et tykt. Det er viktig å dekke øvre kanten av neglen. En annen grunn til neglelakk ikke sitter kan være feil oppbevaring av produktet. Våre produkter skal oppbevares i romtemperatur, langt fra solstråling og UV stråling.

Hva er forskjell mellom Semilac Remover og aceton?

Semilac Remover og aceton er produktene som brukes til fjerning av Semilac hybrid neglelakk. Semilac Remover er i forhold til aceton mye mer delikat og den utsetter ikke neglene for overdådig uttørking.

Hvillke farger passer best til French manicure?

Til klassisk french manicure anbefaler vi gjennomsiktige farger som ikke helt dekkende. Eksempler på fargene i vår beholdning er: 002 Delicate French, 050 French vanilla, 051 French Beige Milk, 052 Pink Opal, 053 French Pink, 054 Pale Peach Glow.

Det er selvfølgelig mulig å prøve dekkende farger som for eksempel 032 Biscuit.

Hva er STRIPER og hvordan skal den brukes?

Striper brukes til fjerning av Hybrid Semilac neglelakk. Striper er et bra alternativ til pusher og trepinner siden den er veldig lett, behagelig, lett å bruke og trygg for huden. Rester av Semilac hybrid neglelakk som tidligere har blitt fjernet med Semilac Remover eller aceton kan lett skrapes med den tynneste siden av Striper-en.

Hvor lenge holder en flaske med Semilac neglelakk?

En flaske Semilac neglelakk (7ml) er nok til ca 10 sett.

Kan jeg bruke vanlig neglelakk over Semilac basen?

Etter å ha lagt Semilac basen skal hybrid neglelakk brukes.

Det er ingen garanti fra produsentene hvis instruksjonen ikke følges.

Hvor ofte skal jeg bytte lyspære i UV lampen? Skal hele sett med lyspærene byttes, eller kan jeg bytte enkle lyspærer?

Levetiden til UV-lyspærene er ca 400-500 timer. Vet høyt bruk av lampen (noen timer om dagen) anbefaler vi å bytte lyspærene hver tredje måned.

Ved sjeldent bruk av lampen (noen ganger i måneden) anbefaler vi å bytte lyspærene hver 6 – 12 måned.

Vi anbefaler også å bytte hele sett med lyspærene samtidig.

Hvor lang tid tar det å forlenge neglene med Hardi?

Hele prossesen med forlengelse er avhengig av erfaringen og kunnskapen til personen som utfører behandlingen.

Kan jeg selv hentet varene jeg har kjøpt på nettet?

Det er dessverre ikke mulig å hente varene selv. Alle varer bestilt på vår nettside sendes til adressat.